Maja Svensson delar sina tankar om Bröllopsmässan i Västerås
2014-12-04

Maja Svensson delar sina tankar om Bröllopsmässan i Västerås

Jag läste precis om Bröllopsmässan i Västerås på vlt.se och insåg att jag inte berättat om mitt besök där! Riktigt rolig mässa för den som planerar att gifta sig eller bara vill ha inspiration.

När jag började läsa om mässan nu efter att ha varit där hittade jag först artikeln Det är roligt med bröllopsplaner. Den berättade lite om årets mässa och tipsade även om en annan artikel som skulle innehålla en bra lista för bröllopsplanering. Checklista för bröllop i 12 steg hette den. Båda texterna fokuserade mycket på just planering, och jag kan bara hålla med om att det verkar krävas väldigt mycket förberedelser inför bröllop. Det gäller ju att både hitta och välja rätt i djungeln av vigselringar, bröllopskläder och tårtor.

Bland det viktigaste (och framförallt roligaste) av allt som hör bröllopsplanering till måste ju ändå vara att välja klänning! Under mässan anordnades brudvisningar på catwalk med helt fantastiska bröllopsklänningar. Jätteroligt att se! Det märktes tydligt på kreationerna som visades upp att det är inne med spets i år. Jag noterade även att det var mycket fokus på detaljer. Några av klänningarna hade till exempel små stendekorationer som gjorde väldigt mycket för helhetsintrycket. I herrmodet märktes det mest att det var trendigt med marinblått. Och smoking, såklart.

Mellan visningarna gick jag runt bland montrarna och blev inspirerad av de senaste trenderna inom bröllopsmode. Jag träffade flera företrädare för bröllopsbranschen, vilket var riktigt kul. Några av utställarna var inriktade på festvåningar och catering, andra på smycken och blomsterarrangemang. Det fanns till och med ett företag som höll på med scrapbooking. Jag träffade även gänget på Hyrtältet och blev imponerad av deras produktbredd inom partytält. Jag kan tipsa om att besöka deras sajt inför bröllopet.

Årets Bröllopsmässa arrangerades på Elite Stadshotellet i Västerås. Mer om hotellet hittar du här: https://www.elite.se/sv/hotell/vasteras/stadshotellet

Läs mer om Västerås Bröllopsmässa:

http://brollopsmassanvasteras.se/

Upphovsrätten tillhör vacreativestudios.se | 2014