Designtrender sedda på ”Las Vegas Market”
2014-03-21

Designtrender sedda på ”Las Vegas Market”

Las Vegas möbelmarknad är rätt ställe att se trender och nya påhitt när det gäller design. Här finns något för alla och här nedan följer de viktigaste och mest uppmärksammade trenderna inom heminredning som står i blickfånget just nu.

Dramatiska och djärva färger

Mönstrade tapeter i djärva färger ska det vara. Innan har tapeterna enbart funnits som fondväggar på små utrymmen men nu hör de hemma i hela rum istället och de pryder rum av alla slag.
Marinblått, guld och vitt är färgerna som gäller och det är både dramatiskt och sofistikerat. En guldfärgad bordslampa är en bra start för att komma in på detta tema. Om du inte vill ha marinblå väggar kan du alltid föra in det i ditt hem på annat sätt i form av detaljer. Det gäller att passa sig så att det inte blir för mycket julstämning bara, ungefär så här alltså: http://www.uttaget.se/julbelysning

Pasteller och mönster

Det är inte längre de sliskiga pastellerna som gäller. Numera är det de sofistikerade och eleganta som man ska välja. Pastellerna blir vackra när de kombineras med färgglada detaljer och när det gäller mönster ska det blandas i en härlig mix av ränder, prickar och geometriska mönster. För att ändå få en känsla av enhetlig inredning kan man välja en färg och sedan ha olika mönster i just den färgkombinationen.

Detaljer och textil

Diamanter och nitar som detaljer på möbler ger ett extra lyxigt intryck, leta efter detta vid ditt köp. Kombinera detta med mattor i glada färger, färgerna som gäller just nu är gult, turkost och rött. För att göra rummet ännu mer spännande bör där finnas detaljer i silver och guld och sedan något gammalt som har fräshats upp. Detta kan vara någon form av träslag eller åldrande läder som fungerar som en kontrast till det moderna.

Upphovsrätten tillhör vacreativestudios.se | 2014